Grmada 27-37

Naj kar takoj na začetku naznanim, da se tisto s tekanjem spet ni obneslo. Enostavno sem izgubil voljo, raztrgal tisti list z razpredelnico in vse skupaj zabrisal v smeti. Tako pač je in drugače ne bo nikoli. 😦

Človek si sicer ne more kaj, da ne bi spoštoval vseh tistih vrhunskih športnikov, ki imajo očitno še veliko hujše zdravstvene težave, kot jih imam jaz (in jemljejo najmočnejša zdravila za razne alergije in astme in bronhitise), pa vseeno osvajajo olimpijske medalje, podirajo svetovne rekorde in zmagujejo etape na touru, ampak jaz pač nisem iz takega testa. Mene že (menda) blaga oblika alergije s svojimi posledicami spravi v tako depresijo, da se ne morem motivirati niti za to, da bi se trikrat tedensko za po eno uro spravil trimčkat gor in dol po tekaški stezi v tempu ranjenega polža.

Ampak na Grmado pa še kar hodim. Sicer zadnje čase manj pogosto, kot pozimi, ko je bilo vreme še lepo (in koncentracija cvetnega praha blizu nule), vendar kot kaže, bom številko 52 od predlani z lahkoto presegel. Malo čez polovico leta sem že pri 37!

Kaj posebnega o teh sprehodih ni za povedat, ker so itak že čisto rutinski. No, zraven štejem tudi en ali dva vzpona s kolesom. Ponavadi imam s sabo fotoaparat, tako da če nič drugega, evo zbirka nekaj naključnih fotk s teh zadnjih nekaj obiskov:

Advertisements

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s