Konji

Zarja je mahnjena na vse živali na splošno, še posebej pa na konje. Ko bo velika, bo imela kmetijo, na kmetiji vse živali in enega strica in veterinarka bo. Kakorkoli že, zdaj po novem hodi na ure jahanja in je navdušena.NEX6_0002_9614

Kmetija Jordan na Gmajni pri Raki se reče in imajo veliko konjev, ki se jih da jahat. Zarjini je ime Dona in je čisto pridna. Prvič se je Zarja samo malo usedla nanjo, zdaj pa jo zna že pripravit, uporablja vso možno opremo, obvlada celo že kas.NEX6_0002_9616Ura pride 15€, približno enkrat na teden oziroma po dogovoru oziroma kadar ne pada dež ali piha veter (zgleda so konji precej občutljivi na razne vremenske pojave).Zdaj je bila že na parih urah in je že prava strokovnjakinja.NEX6_0002_9621Poleti bojo pa cele male konjske počitnice in Zarja že komaj čaka.

Advertisements

One thought on “Konji

  1. Tud pri nas je bila podobna sreča, dokler ta mala ni dobila diagnoze alergija na konje (poleg pršic in mačk).
    So pa konji zelo zanimivi, saj (so) jih punce kar požirale in ji ni bil noben problem tričetrt ure sedet v sedlu in delat do onemoglosti. Pa prej še malo po hlevu pospravt in potem na koncu še razložit robo nazaj na obešalnike, torej skupaj ena ura koncentracije.

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s