Prva Lisca letos

Tokrat za novo leto nisem šel na Lisco, iz ne vem kakega razloga že, potem kasneje pa tudi nisem nadoknadil. Tako da je bil tokratnji izlet na Lisco celo prvi letos. Ostalih dveh tretjin gospodinjstva mi ni uspelo prepričati, da bi šli zraven, sta se mi pa zato pridružila Tomaž in Lia.

Šli smo po otroškim nogicam prilagojeni varianti od parkirišča malo pod Cerjem čez Jošta in ni bilo popolnoma nobenih problemov. Sama je zlezla gor brez kakršnegakoli ugovarjanja. Bravo!

Vreme je bilo  kar lepo in še praznična nedelja je bila, tako da je bilo gor dobesedno na stotine ljudi! Večina peš, nekateri s kolesi, nekaj tudi z motorji in avti. Česa takega na Lisci še nisem videl, ali vsaj že dolgo ne. Je pa res, da se ponavadi spravim gor ravno v največjem snegu ali dežju in blatu in megli.

Na vrhu smo se malo podložili, gledali zmajarje in padalce (pogoji menda niso bili ravno idealni, ampak vseeno dovolj dobri, da jih je bilo v zraku par deset), pa še stare kolege sem srečal po dolgem času. Skratka lep izletek.

Advertisements

One thought on “Prva Lisca letos

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s