Fotka #18

Letošnje morje je bilo drugačno kot ponavadi, in to iz več razlogov. Kot prvo, spali smo v šotoru, kar se je izkazalo z zelo fajn. No ja, razen to, da nekateri člani gospodinjstva dejansko sploh nismo spali v šotoru, ampak pod milim nebom, ker je bilo notri prevroče. Vročinski val pač.

Kot drugo, na morju smo bili avgusta. Še nikoli prej nisem bil na morju avgusta, vsaj kar se spomnim ne. Vedel sem, da bo gužva, ampak da bo tako grozno, si pa nisem predstavljal. Ljudi je bilo kot mravelj. Prostor smo dobili šele v tretjem kampu, v katerem smo vprašali, in še to samo zato, ker je bil to take sorte kamp, ki je postavljen nekje na vrhu hriba, kakih 15 minut peš od morja. Pa še sreča, da smo šli tja, ker je bil to dejansko daleč najboljši kamp, kar sem jih kdaj videl. Sicer jih nisem videl veliko, ampak vseeno. Pri kakih 750 gostih sem poleg nas opazil samo še dva avta s slovenskimi tablicami in enega s hrvaškimi, ostalo so bili sami Nizozemci, Belgijci, Nemci, Avstrijci, Italijani, Francozi, Španci, Angleži in drugi. Pa seveda skorajda nobenih Čehov, Slovakov, Poljakov, Rusov. Skratka vse na za dve stopnji višjem kulturnem nivoju kot v večini kampov na Jadranu. Nisem nič nestrpen ali diskriminatoren ampak dejansko se opazi velika razlika.

Kampu se reče Bor in se nahaja na koncu ene strme ulice v mestu Krk. Tiste tri dni, ko smo bili tam, smo se hodili kopat dol na mestno plažo, potem smo se premaknili naprej. Za danes ena fotka od tam:

Advertisements

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s