Nov pogled

Dva vikenda in za en delovni teden popoldnevov. Toliko časa je trajalo beljenje. Ko je stanovanje prazno, ni problema, ko je pa polno, pa… so problemi. Najprej vse pospravit in prestavit na eno stran, pobelit in za prvo silo počistit, potem pa ponovi vajo še na drugi strani. Več dela je s prestavljanjem in čiščenjem, kot samim barvanjem. Če se vse skupaj dogaja še sredi vročinskega vala s temperaturami do 37 stopinj, se vse skupaj spremeni v najhujšo grozo, ki je ne bi privoščil niti največjemu sovražniku.

Nič posebnega, vse stene so zdaj bele, razen ene, ki je še vedno rdeča, in Zarjina soba je malo bolj pisana. Recimo, da je od daleč gledano ok narejeno, ampak v resnici je pa bolj švoh. Vseeno, za naslednjih nekaj let bo dobro. Bo moralo bit. Ker tega v doglednem času ne bom več delal. Čaka samo še nekaj čiščenja in “zaključnih del”, potem sem pa končal vsaj za naslednjih pet let.

Je pa iz vsega skupaj prišla vsaj ena dobra stvar. Postelja v spalnici je po novem na drugi strani in kakih 30cm bližje oknu po obeh dimenzijah. Zdaj spim praktično pod zvezdami:

Aja, Zarja je tačas na počitnicah, si je pa vseeno vmes vzela en dan, da je prišla malo na pomoč:

Advertisements

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s