341/365 – Lego

7.1.2014 - Lego
Sony NEX-6, Minolta AF 35-105mm/3.5-4.5 pri 105mm/11, 20s, ISO100

Menda bo ob nadaljevanju dosedanjega trenda leta 2018 na svetu več Lego človečkov kot pravih ljudi, vsaj nekje sem to prebral. V našem gospodinjstvu so Legoti nas tri že zdavnaj prehiteli. Zarji je najbolj všeč živalski vrt, zdaj ima mislim, da že kake tri ali štiri škatle. Zadnjo pridobitev, ogrado z morskimi levi, je prinesel Dedek Mraz.

Advertisements

5 thoughts on “341/365 – Lego

 1. Vsaj pri Lego drži, da več dnarja več muzke. Mi je všeč, ker so brezkompromisni s to svojo plastiko. Enako kot Playmobil.

 2. Če mene vprašaš, je to en velik nateg. Vsaj te kocke za tamale otroke. V škatli je točno 25 kosov, košta pa zadeva, kaj jaz vem, tam nekje 15 ali 20€ na pamet. Ne rečem tiste bolj advanced zadeve, s katerimi lahko narediš celo nekaj dejansko funkcionalnega, tisto se mogoče celo res splača kupovat.

 3. Sj tisto je temu primerno dražje.
  Samo, če pa kupiš eno kitajsko sranje, pa nič ne dela, kot mora.
  Aja, sj Barbike al pa Štefke je isto sranje. kupi enkrat Štefko pa boš videl klump. Pri nas je enkrat Zoja jokala kot dež, ker na sliki Štefka izgleda super oh in sploh in da je celo na konju. No, na konju je lahko samo dokler je prilepljena nanj. Barbika jaha samostojno in to šteje. Je pa tudi špri Barbiki treba malo prakse – obvezno moraš kupovati tiste, k se jijm noge in roke prepogibajo v kolenu in komolcu, ker potem se z njo tudi igrata, drugače ni zanimivo.

 4. Sj mogoče res zgleda grozno. Samo potem ugotoviš, da kvalitetna igrača več šteje in predvsem je dalj časa zanimiva, ker omogoča veliko variant.
  In ravno pri barbikah je en velik problem – lasje, pri pravih se ne skuštrajo in jih vedno lahko počešeš, medtem ko se je pri štefki naredila kepa in fertik, ne rešiš več.
  Pri nas je pa drugače bolj od barbik popularen Playmobil:
  http://download.playmobil.com/FunAction/Microsites/Reiterhof12/UK/index.php
  In recimo tale paket je bil v akciji nekih 30-35€, kar je veliko:
  http://www.playmobil.co.uk/on/demandware.store/Sites-GB-Site/en_GB/Product-Show?pid=5223&src=MS2012Reiterhof
  Samo toliko kot se sedaj že tričetrt leta obe igrata s to zadevo. Po več ur zdržita in se igrata. In zdrži tudi vse živo, ko te kar zaboli, ampak poči pa zaenkrat ne.

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s