314/365 – Liker

11.12.2013 - Liker
Sony NEX-6, Minolta MD Rokkor 50mm/1.4 pri f/11, 2x5s, ISO100

Tudi tole je bilo darilo, ne spomnim se sicer ali za rojstni dan ali kaj drugega. Tudi kaj je notri, ne vem več. Mislim, da grozdni liker ali nekaj takega. Ne predstavljam pa si, ob kaki priložnosti bomo tole spili, sploh ker se je takih zadev zdaj nabralo že toliko, da že prostora zmanjkuje. Se mi zdi, da ljudje, ki ne vejo, kaj bi podarili, najraje prinesejo kar flašo nečesa žganega. Ampak tale je doma narejen, domača darila so pa vedno fajn. 🙂

Advertisements

6 thoughts on “314/365 – Liker

  1. Nama se je tudi nabiralo, natp pa sva se nekega dne odločila, da bova vse te zaloge porabila. In sva jih. Čeprav je bilo žganjic bolj malo.

  2. Jaz kdaj pa kdaj ruknem kak štamperl domačega jegra ali pa orehovca. Za zdravje. Res pomaga za določene primere. Ampak to je enkrat na vsake kvarte in ni šans, da ga sam cel liter porabim (potem je pa itak že nova runda). Kaj naj pa z raznimi jacki in kupljenimi likerji, se pa res ne morem spomnit.

  3. Za v kuho. Žganja so odlični dodatki. Alkohol itak povre, ostane pa aroma in sladkor. Ker vino men ni všeč, ker pusti kisel okus. Žganja ga pa ne.

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s