310/365 – Bolnica

7.12.2013 - Bolnica
Sony NEX-6, Sigma 30mm/2.8 pri f/2.8, 1/40s, ISO400

Danes je bil pester dan (no, tehnično je bil včeraj, “današnja” fotka je bila narejena kako uro čez polnoč). Če se osredotočim na najpomembneje, Zarjo smo odpeljali nazaj v bolnico, iz katere je prišla, uveljavljat garancijo.

Že včeraj je imela kakih 38 vročine, ampak se ni zdelo, da bi bilo kaj hujšega. Sploh ker razen vročine pravzaprav ni bilo nič takega. Danes pa 39 in potem že 40. Ibuprofen je sicer dobro pomagal in bi šli že spat, potem pa se je še prijela za trebuh desno spodaj, češ da tukaj boli. No evo, sigurno je slepič. Pa smo šli.

Pa ni bil slepič. Na otroškem oddelku je rekla, da se ji ne zdi, pa nas je za vsak slučaj poslala še kirurgu, da on oceni situacijo. Njega smo čakali kaki dve uri, ker je bil ravno pri nekem mesarskem poslu, ko smo prišli na vrsto, je pa potrdil mnenje pediatrinje in nas poslal nazaj gor v drugi štuk.

Ampak krvni izvidi so rekli, da gre za neke vrste akutno vnetje (CRP 94, normalna vrednost je med 1 in 5), tako da ni druge variante, kot da ostane v bolnici do jutra, pa bodo takrat lahko kaj več vedeli.

Hvalabogu so bolnice dandanes tako narejene, da lahko starši ostanejo v sobi skupaj z otrokom. No, dejansko starš, ne starši. Ednina. Danijela je lahko ostala, mene so pa vrgli na cesto.

Advertisements

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s