191/365 – Bohinjska proga

10.8.2013 - Bohinjska proga
Sony NEX-5, Minolta MD Rokkor 50mm/1.4 pri f/8, 1/200s, ISO200

Drugi dan izleta: vožnja z muzejskim vlakom po Bohinjski progi od Jesenic do Gorice. Škoda, da je taka suša, pa niso pustili zalaufat parne lokomotive, drugače bi verjetno pol Slovenije zgorelo. Nas je vlekla čisto navadna dizelca in pol doživetja je šlo v maloro. Drugače pa je bilo fajn. Mi smo se se predčasno izkrcali v Mostu na Soči, tam smo naredili en krog z ladjo in še enega peš, nekaj malega smo prigriznili, potem pa nas je vlak nazaj grede pobral in dostavil nazaj na Jesenice. Pestro, zabavno, poučno in utrujajoče. Spali smo kot ubiti.

Advertisements

3 thoughts on “191/365 – Bohinjska proga

  1. Sicer tebi verjetno ne pride prav, samo na tej progi imajo tudi avtovlak – Boh. Bistrica – Most na Soči. Odlično poživilo namesto ovinkov čez Idrijo.

  2. Ja, sem videl, ko smo mi čakali na našega, se je ravno pripeljal na postajo. Cele štiri avte je pripeljal. Koliko se jih je medtem drajsalo čez hribe, si niti pomislit ne upam.

  3. Zanimivo, lani ko smo mi šli v Kobarid kampirat (ravno kakšno leto je od tega) smo v obe strani komaj dobili mesto. Niso vsi prišli gor in so bili prisiljeni iti čez hribe.

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s