31/365 – Zadnji sneg

3.3.2013 - Zadnji sneg
Sony NEX-5, Minolta MD 135mm/3.5 pri f/3.5, 1/3200s, ISO200

Verjetno zadnji tapravi sneg to zimo. Glede na sonce in temperature ga že jutri ali pojutrišnjem verjetno ne bo več. Bili smo zunaj, ampak Zarja ni bila pri volji, ni se hotela niti sankat. Je rekla, da je bolana (čeprav ni).

Preostanek dneva smo preživeli doma. Nedelja pač.

Advertisements

6 thoughts on “31/365 – Zadnji sneg

 1. A ni to najbolš. Pri nas smo pa že pomladno kolekcijo zalaufal – skiro in poganjalček. Že v soboto. Sneg je že pozabljen.

 2. No, mi bomo pa do pomladne sezone vendarle morali še nekaj preboleti. Je tamala vseeno očitno dobro vedela, da nekaj ne štima. 😐

 3. JA, prou neverjetno. Midva sva bila to sezono dvakrat “tepena” od ta malih dveh ker jima nisva verjela, ko sta nama rekla enkrat, da je bolana (pa je potem res zbolela, so naju klicali iz vrtca) in drugič ko jo ta velika rekla, da jo boli uho. Midva pa sva skoraj dobesedno zamahnila z roko, saj je bila živa in razigrana, kot normalno. In naju potem drugi dan kličejo iz vrtca, da ta veliko boli uho. In seveda ta velika ni pozabila povedati vzgojiteljici, da je tudi nama že pojamrala da jo boli uho. in na koncu potem še zdravnik potrdil, da ima res vneto uho. Ga ni slabšega, kot to da najprej z levo roko odsloviš otroka, samo zato ker zgleda čist normaln, potem pa res pride vn.

  Od takrat se res trudiva biti pozorna, ko kakšna kaj pojamra.

 4. Največja fora je, da je naša še pri temperaturi nad 38°C še vedno isto divja kot normalno. Skače gor pa dol pa gor pa dol ko navita. Je sploh ne moreš resno jemat. Sploh pa ker si tako ali tako kar naprej izmišljuje.

 5. No vidš. Smo bli mi tudi tega mnenja (pri nas je, sploh pri ta veliki, identično). Pa je dohtar (imamo enega takega res vredu, fejst zdravnika. Trenutno si ne morm mislt, da bi lahko imel bolšga in mu posledično tudi zaupava) fejst grdo pogledal in rekel – otrok se ne laže in ne izmišljuje. Tega ni rekel, bilo pa je v tem smislu – kot vidimo mi starejši, k smo že pokvarjeni.
  In če tko pogledaš in če zdravniku res verjameš in zadevo mal premisliš, vidiš da je res. Sam najdt morš kaj ima v svojem nepokvarjenem umu za bregom. Midva sva še zj pod vplivom tistega odgovora – le kako sva si mogla mislt, da si zmišljuje.
  Sm že mal zašel s tole zadevo glede na originalno temo, sam vseeno, pri naju drži.

 6. Ne, saj je zanimivo razmišljanje in po moje res kar drži. Ampak je pa še ena zadeva, vsaj pri nas. Določene stvari praktično vsak dan ponavlja, tudi če so se zgodile že pred meseci. Potem pa reče, da jo boli glava, ker je v vrtcu padla, pa ne veš, če se je to zgodilo danes ali pred tremi meseci. Ene par takih ima, to je samo en primer. In dobesedno več mesecev stare zadeve govori, ne pretiravam. 😮

Povej, kaj te muči

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s